Recruitment ruimte
Plaats je CV online
Om te solliciteren op onze vacatures
Plaats je CV

Industrieel onderhoud

GTS beschikt over meer dan 10 jaar ervaring in industrieel onderhoud en algemene onderhoudswerken. Het biedt u zijn deskundige en beproefde service aan voor herstellingen, onderhoud, renovaties en voor de lancering van uw productietools.

Onze ervaring op industrieel gebied, die uiteenloopt over de verscheidene sectoren is een extra troef voor het beheer van uw machinepark en productieketens.

Ons doel is bedrijfsstoringen en defecten te voorkomen en dus beperken we onze activiteit niet alleen tot het herstellen van uw werkinstrumenten. Wij bieden zelfs een preventief onderhoud die uw productiedoelstellingen optimaliseerd.

Bij een corrigerend onderhoudsbeurt vervangen we versleten of defecte onderdelen, uw installaties worden gesmeerd en we maken we bepaalde onderdelen regelmatig schoon.

Onze teams, met gespecialiseerde technici, staan voor u klaar voor een begeleiding op maat van uw industriële werkzaamheden

Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze medewerkers. Zo kunnen wij op elk moment aan uw verwachtingen voldoen, want uw succes en tevredenheid is onze doelstelling

Wij streven naar een betere uitvoeringskwaliteit, onze teams hebben hiervoor een opleiding in hygiëne- en veiligheidsregels gevolgd (VVA1 en VVA2).

Ons succes berust op een professionele manier van werken: wij behandelen uw vragen efficiënt en komen tegemoet aan al uw eisen.

Contacteer on

Nieuws
Voir toutes les actualités
t