Recruitment ruimte
Plaats je CV online
Om te solliciteren op onze vacatures
Plaats je CV

Bewerking en afwerking

Nieuwe technologie, nieuwe materie

GTS is al meer dan 10 jaar gespecialiseerd in het bewerken van stukken in titanium als toeleverancier en in het assembleren van kleinere gehelen in precisiemechanica, met name bestemd voor de luchtvaart- en de spoorwegsector.

Onze teams bestaan uit draaiers en frezers op conventionele machines en machines met digitale besturing, bedieners van verticale draaibanken en van bewerkingscentra en kotteraars op conventionele machines. Met hun hoogtechnische knowhow en hun uiterste zorg voor kwaliteit kunnen ze een antwoord bieden op uw vragen.

Net in die componenten ligt de kern van de service die wij u willen bieden.

BEWERKING EN AFWERKING

Onze technici, in oppervlaktebewerking, beschikken over de juiste ervaring. Zij zijn instaat om de prestaties van industriële producten te optimaliseren, te verbeteren en de aanpassingen uit te voeren waar onze klanten op aandringen.

De bewerking van diverse materialen gebeurt met de juiste apparatuur.

Na de berwerking van uw stukken zorgen onze afwerkingspolierders voor de afbraming en het polijsten. Ze maken de metalen oppervlakken weer netjes.

Onze kwaliteitscontroleurs houden ter plaatse toezicht op het teamwerk en maken gebruik van niet-destructieve controletechnieken, zoals magnetisch onderzoek en penetrantonderzoek.

Onze industriële lakkers verven mechanische stukken en alle stukken in metaal of composietmateriaal voor tal van sectoren.

Contacteer on

Nieuws
Voir toutes les actualités
t